Close
Znižana cena! Vezana knjiga računov Obrazec 5.25 Povečaj

Vezana knjiga računov Obrazec 5.25

25R30783

Novo

Obrazec 5.25 vezana knjiga računov je nov obrazec za izdajo računov kot ga določa Pravilnik o vsebini, obliki in načinu potrjevanja vezane knjige računov.

Več podatkov

Na zalogi

5,22 € z DDV

5,86 € z DDV

-11%

Več podatkov

Pravilnik o vsebini, obliki in načinu potrjevanja vezane knjige računov določa kako izdajati gotovinske račune po novem. Oblika in format vezane knjige računov je predpisana v velikosti bloka 210 x 148 mm format A5 in lahko vsebuje 3 x 50 setov samokopirnih obrazcev za izdajo računov.

Vezana knjiga računov Obrazec 5,25

je lahko tudi na obrazcu velikosti A4.Prav tako mora vezana knjiga računov imeti svojo serijsko številko. Odtisnjena je v spodnjem desnem kotu na vsakem listu v knjižnem bloku vezane knjige računov

Povzetek Pravilnika vezane knjige izdanih računov. 

(1) Vezana knjiga računov ima svojo serijsko številko. Serijska številka vezane knjige računov je odtisnjena v spodnjem desnem kotu na vsakem listu v knjižnem bloku.

(2) Serijska številka vezane knjige računov je sestavljena iz identifikacijske oznake izdajatelja in zaporedne številke vezane knjige računov. Identifikacijska oznaka izdajatelja in zaporedna številka knjige računov sta med seboj ločeni z vezajem.

(3) Serijska številka obrazca vezane knjige računov se ne sme ponoviti.

(4) Identifikacijska oznaka izdajatelja je sestavljena iz niza štirih znakov. Posamezni znak v nizu je lahko številka ali črka.

(5) Zaporedna številka vezane knjige računov je sedemmestna številka in pomeni zaporedno številko posamezne izdane vezane knjige računov.

(6) Na vsakem listu v knjižnem bloku je v levem spodnjem kotu odtisnjena zaporedna številka posameznega obrazca računa (posameznega seta obrazca računa), in sicer od 01 do 50. Izvirnik in dve kopiji obrazca imajo enako zaporedno številko.

(7) V spodnjem delu obrazcev so lahko odtisnjeni podatki o izdajatelju vezane knjige računov. Podatki morajo biti navedeni tako, da je serijska številka vezane knjige računov jasno razvidna.

(8) Obrazec računa v vezani knjigi računov vsebuje prazno polje v zgornjem desnem kotu in prazno polje za vpis drugih podatkov v spodnjem delu obrazca za vpis podatkov, ki niso obvezni podatki na računu v skladu s predpisi, ki urejajo davek na dodano vrednost.

Ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vezana knjiga računov Obrazec 5.25

Vezana knjiga računov Obrazec 5.25

Obrazec 5.25 vezana knjiga računov je nov obrazec za izdajo računov kot ga določa Pravilnik o vsebini, obliki in načinu potrjevanja vezane knjige računov.

Naše prednosti

Brezskrben nakup

  • Enostavnen nakup
  • možnost vračila
  • 100% zadovoljstvo

Kaj kupujejo drugi

Drugi izdelki v isti kategoriji (4)

Pripomočki

Brezplačna dostava

brezplačna dostava papirnica in knjigarna

Close