Close

Varstvo osebnih podatkov

Kupec dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Osebni podatki so informacije, ki vas identificirajo: Ime, priimek, elektronski naslov, naslov bivališča. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v spletni trgovini.

Spletna trgovina se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam.

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja in je skladno z Evropsko zakonodajo in zakonom o varovanju osebnih podatkov. 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Close