Close
Zvezki, bloki

Zvezki, bloki V tej kategoriji ni izdelkov.

Zvezki, brezčrtni zvezki, zvezki Tako lahko, zvezki A4, zvezki A5, zvezki mali karo, zvezki veliki karo. Šolski zvezki za predšolske otroke in osnovnošolce. V ponudbi tudi špiralni bloki.

Podkategorije

 • Zvezki Tako lahko

  Izdelki blagovne znamke TAKO LAHKO so odličen pripomoček za prve korake v šoli. Uporabni so tudi pri bolj zahtevnih predmetih, kot je kemija. V posebne zvezke lahko med preverenjem znanja pišete šolske naloge. Izdelki blagovne znamke TAKO LAHKO so odličen pripomoček tako za prve korake v šoli kot tudi za drugo in tretjo triado. Uporabni so tudi pri bolj zahtevnih predmetih, kot so kemija, matematika, biologija, fizika in angleščina. Z izdelavo zvezkov TAKO LAHKO iz pisalnega papirja najvišje kakovosti, ki je obenem okoljsko nevtralen, smo bistveno pripomogli k zmanjšanju emisij CO2 in zato pridobili certifikat s številko 560-53503-1111-1048, dostopen na www.climatepartner.com. - 100 % recikliran, certificirano okoljsko nevtralni papir, je izdelan brez optičnih in klorovih barvil. - Naš partner je EKOšola in s skupnimi močmi spodbujamo okoljsko vzgojo in izobraževanje.

 • Notni zvezki in bloki

  Šolski notni zvezki in notni bloki za glasbene šole.

 • Veliki zvezki A4
  Šolski zvezki formata A4. V ponudbi črtani zvezki, zvezki s črtami, karo zvezki, zvezki brez črt.
 • Mali zvezki A5
  Mali šolski zvezki formata A5.
 • Šolske beležke

  Beležke za šolarje. Beležke so nepogrešljive (tudi obvezne) za osnovnošolce. V prvih razredih osnovne šole šolske beležke učenci uporabljajo za vpisovanje obvestil in beleženje domačih nalog.

 • Akta Ekolajna
  Vsi izdelki EKOlajna so izdelani iz industrijske konoplje ekološke pridelave (razen elastike in spirale). Pri tisku se uporabljajo barvila izdelana iz naravnih materialov. V celotni proizvodnji pa se skrbno ravna z energijo in kar najmanj škodljivo vpliva na okolje.
 • Špiralni bloki

  Špiralni bloki so zelo priljubljeni, saj so priročni in vsestransko uporabni. V ponudbi so črtni bloki, karo bloki ter špiralni bloki brez črt.

Close